Iemand die al jarenlang heftige chronische pijn had – aug 2019

“Onvoorstelbaar waartoe je onderbewustzijn in staat is.” Bijzondere ervaring. Dankbaar met het resultaat.
Ik kwam met verschillende pijnklachten bij Erwin.

“Tijdens de sessie voelde ik de pijn uit mn lichaam stromen. “

Onvoorstelbaar!!
Dankjewel hiervoor.

Een reactie van een dankbare cliënt juni 2019
Ik wil je hartelijk danken voor de sessie. Ik kwam bij jou met allergie klachten. Ik heb allergische bronchitis en krijg het benauwd in stoffige ruimten, in de buurt van rokers, zwaar geparfumeerde mensen, in steden met smog en in het hooikoorts seizoen. Ik werd ontvangen in een keurige rustgevende praktijkruimte waar je de intake deed op een  professionele manier. Deze sessie was een deel staand en een deel zittend.

“Het was heel bijzonder om te ervaren wat mijn onderbewustzijn allemaal kan.”

Ik heb wel tien keer gezegd dat ik echt niet kon geloven wat er gebeurde. De allergie leek via mijn voeten mijn lichaam uit te gaan. En mijn ogen gingen weer vanzelf open toen mijn onderbewustzijn blijkbaar klaar was. De allergie is helemaal weg. Ik heb echt nergens meer last van. Ongelofelijk veel dank!

Reactie van een leidinggevende van een grote gemeente.
Met zeer veel plezier, enthousiasme en intensiteit heb ik het coachingstraject bij Erwin doorlopen. Het coachingstraject is gestructureerd opgezet en doorlopen. En het mooie hiervan was, dat ik het zelf niet altijd doorhad. Voor mijn gevoel kon ik alles op tafel gooien wat me bezighield, privé of werk gerelateerd. En na een aantal coachingsbijeenkomsten wist Erwin dit keurig terug te plaatsen in de vooraf met elkaar afgesproken stappen en in beantwoording op de coachingsvragen. Erwin kent de dagelijkse praktijk van de werkvloer als geen ander waardoor het geen moeite kost om situaties uit te leggen en te kunnen plaatsen.

“Ik heb aan waarden van mijn eigen persoon kunnen werken, in een zeer vertrouwde omgeving. Dit heeft me niet alleen een stevigere adviseur gemaakt, maar een meer zelfverzekerd mens.”


Dank je wel Erwin!

Reactie van een manager bij een grote gemeente.
Het afgelopen jaar heeft Erwin drie medewerkers uit mijn team gecoacht. De coachingsvragen waren per medewerker erg verschillend en daarmee ook de coachingstrajecten.

“Daar ligt de kracht van Erwin: een op maat aangeboden coachingstraject met veel afwisselende werkvormen. “

Alle drie de medewerkers waren laaiend enthousiast over het traject. Vooral ook door de rol van Erwin: toegankelijk, kritisch en een spiegel voorhoudend. Ze hebben zowel op werk- als op privé gebied nagedacht en gewerkt aan hun doelen en ik zie het in de praktijk ook terug. Van een medewerkers die assertiever en meer zichtbaar is geworden binnen het team tot een medewerker die duidelijk haar ambities uitspreekt en kenbaar maakt. Juist omdat ze tijdens het coachingstraject met Erwin een antwoord heeft gevonden op de vraag waar haar ambitie ligt.

Erwin heeft tijdens het traject ook oog voor het contact met de werkgever. In nauw overleg met de medewerker wordt afgesproken wat wel/ niet gedeeld wordt met de leidinggevende en welke rol ik kan pakken tijdens het traject cq. na het traject om het ‘geleerde’ ook in de praktijk toe te blijven passen. Kortom: ik kan de coachingstrajecten bij Erwin van harte aanbevelen.